Reclameborden

Reclameborden

Reclameborden is een effectief middel voor exposure bij een breed publiek

TopSign Reclame maakt reclameborden om langs sportvelden te plaatsen, gevelreclame voor winkels, borden voor bouwobjecten en borden voor binnen gebruik bij bedrijven en beurzen etc.

Een reclamebord is een effectief middel om uw bedrijf kenbaar te maken bij een breed publiek. De vormgeving en de locatie zijn twee cruciale elementen voor een reclamebord dat opvalt.

TopSign Reclame verzorgt het voor u van ontwerp tot aan eindproduct. Wij vervaardigen niet alleen uw reclamebord maar zorgen ook, indien gewenst, voor het ontwerp en de plaatsing van het bord op locatie.

Wilt u reclameborden voor uw bedrijf laten maken, dan is de eindkwaliteit essentieel. Hoe het bord eruit ziet bepaalt tenslotte of uw potentiƫle klanten de juiste indruk van uw bedrijf krijgen.
Reclameborden worden zowel buiten als binnen gebruikt. Dit vraagt om verschillende kwaliteitseisen. Buiten is zwaarder en weerbestendig plaat materiaal gewenst zoals trespa, dibond en aluminium. Binnen is lichter en goedkoper materiaal geschikt zoals foamboard en plexiglas. Afstandhouders, boorgaten behoren tot de opties.
Ook kunt u kiezen voor uitgesneden letters, frees letters of doosletters.

Buitenborden krijgen bij ons een weerbestendig beschermingslaminaat zodat het bord lang mooi blijft en goed schoon te houden is.

Back to top