Raamstickers

Raamstickers & Glasfolies

Raamstickers en glasfolies de blikvanger voor uw bedrijfspand

Raamstickers of raambelettering is een echte blikvanger voor uw bedrijfspand en kan perfect aansluiten bij uw gevelreclame. Met een logo of een overtuigende boodschap trek je de aandacht van voorbijgangers.

Raamstickers zijn zowel voor permanent als tijdelijk gebruik geschikt. Ook hier zijn de mogelijkheden weer eindeloos en gebruiken wij alleen hoogwaardige kwaliteit.
U heeft keuze uit  full colour prints, uitgesneden stickers, doorzichtige stickers, stickers met gaatjes, stickers met zandstraaleffect. Raamstickers leveren wij in vele kleuren en maten.

Raamstickers worden in de meeste gevallen aan de binnenkant van het raam bevestigd om beschadigingen, vandalisme te voorkomen. Wij plaatsen de stickers strak en perfect.

Glasfolies
Etched glas / frosted folie stickers wordt ook wel melkglasfolie genoemd.
De folie is te gebruiken op ramen maar kan ook gebruikt worden op wanden. Glasfolie geeft privacy en zorgt er tegelijkertijd voor dat dit niet ten kosten gaat van de lichttoevoer.
Tevens zijn er speciale glasfolie op het raam te plaatsen waardoor er wel van binnen naar buiten gekeken kan worden maar niet omgekeerd.

Daarnaast  kunt u bij ons terecht voor zonwerende folie, veiligheidsfolie etc. Deze speciale folies verfraaien gebouwen en zijn altijd werkzaam op de momenten waarop dat gewenst is.

Back to top